Viking lotto tulokset

Vikinglotto on yksi Pohjoismaiden suosituimmista lottopelityypeistä ja se on ollut pelattavissa jo vuodesta 1993 alkaen. Tämä peli ei rajoitu vain Suomeen, sillä sitä pelataan myös muissa Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Virossa sekä muutamassa muussa maassa. Joka keskiviikko Norjassa järjestetään arvonta, joka on jännittävä tapahtuma kaikille pelin faneille.

Tiesitkö, että Vikinglotto on yksi Veikkauksen loton monista variaatioista? Tämän pelin voittopotit voivat nousta jopa kymmeniin miljooniin euroihin, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lottopelaamisesta.

Jos haluat tietää enemmän tästä jännittävästä loton muodosta, niin lue eteenpäin! Seuraavaksi paljastamme sinulle pelin säännöt ja annamme parhaat vinkit voittomahdollisuuksiesi parantamiseen.

Tarkista tästä uusimmat Vikinglotto tulokset:

Miten pelata Vikinglottoa?

Vikinglotossa yritetään arvata mahdollisimman monta numeroa oikein omalla lottorivillä, jotta voittaisi pelin päävoiton. Vikinglotto-tulokset julkaistaan netissä heti arvonnan jälkeen, joten voittajat selviävät saman tien.

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: sinun täytyy arvata kuusi numeroa numeroiden 1-48 väliltä ja yksi Vikingnumero väliltä 1-5. Vikingnumero arvotaan erillisestä lottopallosta, joten se voi olla sama numero kuin jo arvotuissa lottonumeroissa. Jos arvaat kaikki numerot oikein, voitat pääpotin!

Lottorivi maksaa vain euron Suomessa, ja voit halutessasi ostaa myös Plusnumeron 0,50 eurolla. Pelikuponkiin voi ostaa niin monta riviä kuin haluat. Mitä enemmän rivejä ostat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. Kannattaa kokeilla onneasi Vikinglotossa ja haaveilla voittavansa kymmeniä miljoonia euroja!

Pelaa Vikinglottoa Veikkauksen sivuilta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Milloin Viking Lotto tulokset arvotaan?

Vikingloton peliaika päättyy aina keskiviikkoisin kello 19:00. Pelin oikea rivi, päänumerot ja vikingnumero, arvotaan kello 20:15 .

Miten voittaa Viking lotossa?

Viking lotto on täysin sattumanvarainen peli, jossa ei ole varmaa tapaa voittaa. Voittomahdollisuutesi riippuvat pelkästään käyttämistäsi numeroista ja arvonnassa valituista numeroista. Voit kuitenkin lisätä mahdollisuuksiasi voittaa valitsemalla vähemmän käytettyjä numeroita, jolloin on vähemmän todennäköistä, että sinulla on jakovoitto muiden pelaajien kanssa.

Mistä voin tarkistaa Vikingloton tulokset?

Voit tarkistaa Vikingloton tulokset helposti sieltä sivustolta, jolla olet pelannut lottoa. Usein tämä on Veikkauksen oma sivusto, koska kyseessä on heidän pelinsä. Tulokset ovat myös saatavilla teksti-tv:stä. Suoraa lähetystä Vikingloton arvonnoista ei enää näytetä Suomen televisiossa.

Koska Vikinglotto on täysin onneen perustuva peli, voittaminen ei ole mahdollista millään strategialla. Arvottavat numerot ovat täysin satunnaisia, eikä niitä voi ennustaa. Kone suorittaa arvonnan käyttäen satunnaisgeneraattoria. Tämän takia monet pelaajat valitsevat omat onnennumeronsa, sillä tässä pelissä kaikki on vain onnen käsissä. Tämä tekee pelistä erittäin jännittävän.

Tarkista pelaamasi rivit Veikkauksen Omaveikkaus -osioista

Voit tarkistaa Viking lotto tulokset helposti sieltä sivustolta, jolla olet pelannut lottoa. Usein tämä on Veikkauksen oma sivusto, koska kyseessä on heidän pelinsä. Tulokset ovat myös saatavilla teksti-tv:stä. Suoraa lähetystä Vikingloton arvonnoista ei enää näytetä Suomen televisiossa.

Koska Vikinglotto on täysin onneen perustuva peli, voittaminen ei ole mahdollista millään strategialla. Arvottavat numerot ovat täysin satunnaisia, eikä niitä voi ennustaa. Kone suorittaa arvonnan käyttäen satunnaisgeneraattoria. Tämän takia monet pelaajat valitsevat omat onnennumeronsa, sillä tässä pelissä kaikki on vain onnen käsissä. Tämä tekee pelistä erittäin jännittävän.

Jos olet pelannut Vikinglottoa Veikkauksen myyntipisteellä ja käyttänyt samalla Veikkauskorttia, voit myös tarkistaa tulokset Omaveikkauksesta. Eikö olekin kätevää? Nyt sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat tarkistaa tulokset tai et löydä tietoja mistään. Omaveikkaus on helppo ja kätevä tapa varmistaa, onko onnenpotkusi osunut kohdalle.

Tarkista Vikinglotto teksti-tv:ltä

Tiedätkö sen tunteen, kun et malta odottaa Vikingloton tuloksia? No, minulla ainakin on! Mutta onneksi teksti-tv auttaa meitä malttamattomia ihmisiä. Heti arvonnan jälkeen voit suunnata teksti-tv:n Veikkauksen omalle sivulle, josta löydät Vikingloton oikean rivin ja voitonjaon. Eikä sinun tarvitse olla huolissasi internetin toimivuudesta, sillä tulokset päivittyvät tekstikanavalle melkein välittömästi.

Veikkauksella on oma sivu kaikilla suomalaisilla pääkanavilla, joten tulosten löytäminen on helppoa. Ja mikä parasta, jos pelaat muita Veikkauksen pelejä, voit tarkistaa myös niiden tulokset samalta sivulta. Kätevää, eikö vain? Joten, jos et ole vielä tutustunut teksti-tv:n Veikkauksen sivuihin, nyt on korkea aika!

Vikingloton kimppapelaaminen

Jos haluat säästää rahaa, mutta saada samalla enemmän rivejä lottoon, niin kimppalotto voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Siinä voit jakaa yhden kupongin osuuksia usean pelaajan kesken ja maksaa vain osuudestasi. Esimerkiksi, jos kupongin hinta on 10 euroa ja teitä on 10 pelaajaa, maksat vain yhden euron. Näin saat huomattavasti enemmän rivejä pienemmällä rahalla.

Voitot jaetaan tietysti osuuksien mukaan, joten et saa kaikkia voittoja itsellesi. Mutta Vikinglotossa voitot voivat nousta todella suuriksi, joten jopa yhden osuuden omistajana voit voittaa huomattavan summan. Esimerkiksi yhden miljoonan euron voitosta yhden osuuden omistaja saa 100 000 euroa.

Muista kuitenkin, että yksi pelaaja voi ostaa useita osuuksia samasta kupongista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat useampia osuuksia, voit saada suuremman osuuden voitoista. Toki tällöin kulut kasvavat, mutta se voi olla riskin arvoista.

Vikingloton voittoluokat

Vikinglotossa on yhteensä 6 erilaista voittoluokkaa, jotka riippuvat siitä, kuinka monta perusnumeroa on osunut oikein. Tämä on yksi vähemmän kuin Veikkauksen perinteisessä lotossa. Pelissä käytetään myös kahta lisänumeroa ja yhtä plusnumeroa, joista pelaajat voivat saada lisävoittoja. Plusnumero viisinkertaistaa pelaajan voiton, joten sen pelaaminen kannattaa todellakin.

Jokaisessa voittoluokassa on tietty määrä rahaa, joka määräytyy sen mukaan, kuinka paljon pelaajat ovat pelanneet. Jos pelattu määrä on pieni, jokaisessa voittoluokassa on tietty pohjakassa, jonka alle voitot eivät voi jäädä.

Tärkeää on myös se, että jos kupongilla on ylemmän voittoluokan voitto, se tuo mukanaan myös alemman voittoluokan voittoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voittosumma on yleensä suurempi kuin voittoluokan voittopotti. Tässä ovat mahdolliset voitot eri voittoluokissa:

1. voittoluokka: Kierroksen päävoitto

2. voittoluokka: noin 60 000 €

3. voittoluokka: noin 2 000 €

4. voittoluokka: noin 50-70 €

5. voittoluokka: noin 12-14 €

6. voittoluokka: noin 2-4 €

Muut lottopelit?

Vikingloton lisäksi Veikkauksen valikoimissa on myös muita lottopelivaihtoehtoja, kuten perinteinen Lotto ja Eurojackpot. Lotto on Suomen vanhin ja suosituin lottopeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa jopa miljoonia euroja. Lottoarvonnassa arvotaan seitsemän varsinaista numeroa ja yksi lisänumero.

Eurojackpot puolestaan on kansainvälinen lotto, jossa arvotaan viisi varsinaista numeroa ja kaksi tähtinumeroa. Eurojackpotin suurin voitto Suomeen on ollut yli 90 miljoonaa euroa. Eurojackpot onkin noussut nopeasti suosioon sen suurten voittopottien ansiosta.

Näiden lisäksi Veikkauksella on myös muita lottopelejä, kuten Keno, Jokeri ja Onnenarpa. Keno on peli, jossa valitaan 2-10 numeroa 70 numeron joukosta. Pelaaja voi voittaa jopa miljoonia euroja oikein valituilla numeroilla. Jokerissa puolestaan valitaan seitsemännumeroista sarjaa yksi numero, jolla voi voittaa jopa miljoona euroa. Onnenarpa on puolestaan raaputusarpa, jossa voi voittaa palkintoja heti raaputuksen jälkeen.

Näistä lottovaihtoehdoista jokaisella on omat erityispiirteensä, joten pelaajat voivat valita sen, joka sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä. Kaikissa lottopelivaihtoehdoissa on kuitenkin se yhteinen piirre, että voittomahdollisuudet ovat aina olemassa ja jännitystä riittää aina arvontoihin asti.

Jos olet pelannut muita Veikkauksen pelejä, voit tarkistaa niiden tulokset:

Peliaika päättyy:

Keskiviikko: klo 19.00

Peliaika päättyy:

Lauantai: klo 21.45

Peliaika päättyy:

Tiistai: klo 20.00

Perjantai klo: 20.00

Peliaika päättyy:

Tiistai: klo 20.00

Perjantai klo: 20.00

Peliaika päättyy:

Tiistai: klo 20.00

Perjantai klo: 20.00

Peliaika päättyy:

Tiistai: klo 20.00

Keskiviikko: klo 19.00

Perjantai klo: 21.00

Lauantain klo: 21.45

Peliaika päättyy:

Tiistai: klo 20.00

Perjantai klo: 20.00